Verkkotunnuksen yhteystietojen muokkaaminen

Kansainvälisten verkkotunnusten osalta (.com, .net, .info jne) on mahdollista muokata verkkotunnuksen omistajatietoja. Tämä tapahtuu hallintasivulla https://oma.capnova.com. Sisäänkirjautumisen jälkeen valitse kohta "Verkkotunnukset" -> "Omat verkkotunnukset". Sitten etsi listasta oikea verkkotunnus ja klikkaa sen perästä "Hallinnoi verkkotunnusta". Valitse sitten "Hallintatyökalut" -> "Omistajatiedot".

Muokkaa tuota ylintä kohtaa, eli "Owner" (omistaja) sellaiseksi kuin haluat ja "Tallenna muutokset" sivun alareunasta.
  • 4 käyttäjän mielestä tämä oli hyödyllinen