Webmaililla voit lukea sähköpostisi mistä ja milloin vain käyttäen normaalia selainohjelmaa (esim. Mozilla Firefox tai Microsoft Internet Explorer). Jos et halua käyttää erityistä sähköpostiohjelmaa sähköpostisi lukemiseen ja lähettämiseen, voit käyttää ns. web-mail -palveluamme.

Kirjautumiseen käytät sähköpostilaatikkosi tunnuksia. Tällä hetkellä valittavissa on kaksi hieman erilaista liittymää. Voit käyttää kumpaa tahansa.

Webmail-liittymät löytyvät osoitteesta: https://webmail.capnova.com

NovaHotellin webmail ohjeet löytyvät täältä.

• 6 käyttäjän mielestä tämä oli hyödyllinen