Miten Office ja novaOffice eroavat toisistaan?

Office on Microsoftin tekemä tuottavuusohjelmisto, joka sisältää Wordin, PowerPointin, Excelin, Outlookin ja OneNoten. Voit asentaa sen kannettavaasi tai pöytäkoneeseesi. novaOffice taas on Microsoftin Office 365 ratkaisuun pohjautuva verkkotilauspalvelu, joka tarjoaa sähköpostin, jaetut kalenterit, mahdollisuuden luoda ja muokata tiedostoja verkossa, pikaviestinnän, verkkokokouksen, julkisen verkkosivuston yrityksellesi sekä sisäiset ryhmäsivustot. Voit käyttää näitä kaikkia miltei mistä tahansa ja miltei millä tahansa laitteella.

Asiakkaat, joilla on Office 2010 asennettuna, voivat määrittää nopeasti ohjelmistonsa toimimaan novaOfficen:n kanssa. Nämä käyttäjät voivat helposti noutaa Office-tiedostoja novaOffice -pilvestä sekä muokata ja tallentaa tiedostoja siellä, muokata tiedostoja samanaikaisesti muiden käyttäjien kanssa, aloittaa tietokoneiden välisiä puheluita nopeasti, käyttää pikaviestejä sekä pitää verkkokokouksia.

novaOffice on yhteensopiva myös Office 2007:n ja sitä uudempien Office-versioiden kanssa. Jotkin novaOffice -palvelupaketit sisältävät myös Office Professional Plusin.

• 3 käyttäjän mielestä tämä oli hyödyllinen