Kuinka saat automaattivastaajan käyttöösi:

1. Kirjaudu cPaneliin osoitteesta http://omadomain.com/webmail
  2. Siirry kohtaan 'Automaattiset vastaajatt'
  3. Valitse 'Lisää automaattivastaaja'
  4. Täytä vastaajan kentät:
Väli: samaan osoitteeseen lähetettävien automaattisten vastauksien väli tunteina
Lähde: oma nimesi (esimerkiksi)
Aihe: sähköpostiviestin otsikko/aihe
Tekstiosa: sähköpostiviestin sisältö.

Mikäli haluat lähettää viestin HTML-muodossa, tulee sinun valita 'Tämä viesti sisältää HTML-sisältöä'.

Oletuksena automaattivastaaja aktivoituu heti päälle, eikä se lopu automaattisesti. Mikäli haluat muuttaa automaattisia aloitus- ja lopetusaikoja, voit tehdä sen ennen Luo/Muokkaa-napin painamista
  • 0 käyttäjän mielestä tämä oli hyödyllinen