Jos postiosoitteesi on esimerkki@omadomaini.fi, kirjaudu tunnuksillasi osoitteeseen http://omadomaini.fi/webmail

omadomaini.fi/webmail osoitteesi ohjaa oman novaHotellisi kirjautumissivulle. NovaHotelleja on useita ja jokaisella on oma kirjautumissivunsa. Tässä lista kirjautumissivuista:
https://ccln001.capnova.com:2096/
https://ccln002.capnova.com:2096/
https://ccln003.capnova.com:2096/
https://ccln004.capnova.com:2096/
https://ccln005.capnova.com:2096/
https://ccln100.capnova.com:2096/
https://hotel6.capnova.com:2096/
https://hotel7.capnova.com:2096/

Uusimmat hotellit löytyvät hotel7:lta.

Etusivulla voit valita kolmesta eri webmailista haluamasi. Voit myös aktivoida jonkin näistä käynnistymään automaattisesti heti kirjautumisen jälkeen.

• 5 käyttäjän mielestä tämä oli hyödyllinen