Oma Capnova -palvelun salasana unohtunut?

Voit tilata uuden salasanan käyttäen tätä lomaketta: https://oma.capnova.fi/pwreset.php

Salasanan vaihtopyyntö lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Klikkaamalla siinä olevaa osoitelinkkiä tai kopioimalla sen selaimeesi saat toisessa viestissä uuden salasanan.
Suosittelemme vaihtamaan heti kirjautumisen jälkeen sanasanan joksikin toiseksi.

• 2 käyttäjän mielestä tämä oli hyödyllinen