Saapuvan sähköpostin palvelin: mail.omadomain.fi, jossa omadomain.fi korvataan asiakkaan omalla verkkotunnuksella.

Lähtevän sähköpostin palvelimen määrittelee aina Internet-yhteyden tarjoaja, eli se voi olla esimerkiksi:

Sonera: mail.inet.fi

Elisa: smtp.kolumbus.fi

DNA: smtp.dnainternet.net

Capnova tarjoaa lähtevän postin palvelua maksullisena lisäpalveluna (hinnasto). Tällöin voit käyttää samaa postipalvelinta lähettämiseen palveluntarjoajastasi riippumatta. Esimerkiksi mobiililaitteita ulkomailla käytettäessä tämä helpottaa käyttöä, kun eri operaattorien verkoissa liikuttaessa sähköpostipalvelinasetusta ei tarvitse aina vaihtaa.

Lisätietoja palvelusta voi tiedustella asiakaspalvelustamme.

Webmail, eli selaimella toimiva sähköpostiohjelma avataan osoitteesta https://webmail.capnova.com

• 7 käyttäjän mielestä tämä oli hyödyllinen