Web-mail tallentaa lähetetyt viestit sent-mail -kansioon. Mikäli sinulla ei kyseistä kansiota voit sen luoda seuraavasti:

Klikkaa webmailissä 'Kansiot'-linkkiä. Kirjoita luotavan kansion nimi tekstikenttään ja paina 'Luo tämä kansio' -painiketta.

HUOM! Kansion nimen eteen tulee kirjoittaa sana INBOX. Kun olet luomassa kansiota 'sent-mail' anna luotavan kansion nimeksi INBOX.sent-mail

• 40 käyttäjän mielestä tämä oli hyödyllinen